Entradas

Mostrando entradas de 2018

Amapoles

Imagen
Hui vos vaig a parlar de les amapoles. Amapoles la amapola perteneix a la familia de les ''Papaveráceas''.Són plantes herbàcees i te les flors rojes amb la semilla negra.Per un altre costat el nom també s'usa per a nombrar a la flor d'aquesta planta. Aquesta te una tija llarga, flaca i pilosa amb un taca negra i quatre petals rojos. L'amapola presenta 44 géneres y 770 especies per les zones  temprades de la Terra, prinipalment en l'hemisferi nort.Abans en comarques catalanes y aragonesa l'amapola es onsumia enensalades , en altres llocs com en Flandes i Alemania s'utilitazen les semilles d'aquesta planta per fer oli i per a fer pasteles. Amb les flors s'elaboraba un xarop que es posava en la sopa. La amapola es una planta herbácea anual, perteneciente a la familia de las papaveráceas, que se distingue por sus flores rojas y la semilla negruzca. Y por otro lado, el término también se emplea para designar a la flor que provie

Els tulipans.

Imagen
Hui vos parlaré sobre els tulpans. Els tulipans   El tulipa perteneixen al  genere de plantes bulboses y perennes de la familia Liliaceae, en la que s'inclueixen els populars tulipans(nom comú amb que es refereixen a totes les especies i híbrits d'aquest génere),tenen de 10 a 70 centimetres d'altura , les fulles són allargades i les flors son grans amb 6 pétals i tenen els fruits en forma de càpsula i dind d'ells hi han moltes llavors. floreixen en primavera i les seues flors es marchiten a les tres semanes .els agrada El sòl arenos drenat i no poden plantar-se dos anys seguits en la mateixa terra ja que gasten molts nutrients. poden estar al sol o a la semisombra i utilitzen el fred per a creixer.  El tulipa te 150 espècies aproximadament, algunes de les quals són el Tulipa acuminata , el Tulipa agenensis, el Tulipa armena i Tulipa aucheriana.El tulipa es originari d'Âfrica del Nord, Europa del Sud i Àsia( des d'Anatòlia i Iran fins a Japó i la Xina)

Les roses

Imagen
Ara vaig a parlar-vos de les roses. ROSES La rosa és la flor del roser. També és un gènere de plantes amb flor de la família Rosaceae . Hi ha al menys  100 espècies salvatges de roses, la majoria originàries de zones temperades de l'hemisferi nord. Les espècies formen un grup d'arbustos, generalment espinosos. Les roses son unes de les flors més venudes en les floristeries i un dels arbustos mes famosos del jardí. Les roses són importants per a la econòmica  tant per a l'ús dels floristes com per la fabricar perfums.Les roses salvatges tenen cinc pètals (alguna espècie en té deu) i molts estams  (els quals els botànics anomenen nombre indefinit ). Alguns verticils en les roses domèstiques corresponents a estams es desenvolupen com a pètals: aconsegueixen molts pètals, sempre és múltiple de cinc.  Em la tradició grega aquesta planta va naixer quan venus es va punxar el peu amb una espina i de una de les gotes de sang d'ella va naixer la rosa.També es diu que ab

Les Margarides

Imagen
Hui començaré parlanvos sobre les margarides comuns. Com ja diu el nom es una flor prou comú i tots sabreu de quina flor estic parlant. Margarida   És una planta herbàcea perenne molt resistent que naix durant gran part de l'any ,desde la primavera a l'hivern.És nativa d'Europa nord-Àfrica hasta Àsia Central.És una planta que necessita molt de sol i molta aigua, encara que també s'adapta a viure en àrees de sombra.La margarida compta amb un bon tamany i poden formar amb les seues tijes individuals grans plantes.Les tijes de esta planta són allargats i flacs. En aquests es troben les fulles que també son allargades i tenen com a característica ser dentades.Són de color verd en un tono molt oscur.Les margarides tenes unes flors de tamany mitjà les quals tenen un centre groc i els petals són blancs encara que també poden ser grocs.Es poden prepara infusions i ademés les seues fulles son comestibles.El seu nom científic es Chrysanthemun Leaucanthemum.  

PRESENTACIÓ

Imagen
Aquest blog es perfecte per a les persones a les que els agraden les flors i vuiguen aprendre sobre elles. Aquí descobrireu moltes coses que no sabieu sobre aquestes com les seues característiques ,els llocs on es troben i moltes coses més.He creat aquest blog per que trobe el món de les flors un tema molt interessant.